Facebook Button

Oppgave: «siluett»

«siluett» kan komme i mange former. Smak på ordet og bruk fantasien. Tenker og kjenner du etter kan «siluett» være så mangt. Alt fra en person i siluett mot solen eller en form, dyr mm

Her er noen tips til inspirasjon:

How to Photograph Silhouettes in 8 Easy Steps

 

 

 

Innleveringsfrist: Senest på klubbkvelden 18. mai 2016.

Resultater: Avgjørelse med vurdering av bildene blir på klubbkvelden 7. juni.

Maks antall bilder: 2

Medie: Kun papir.

Format: A4 (210 x 297 mm), A3 (297 x 420 mm) og A3+ (329 x 483 mm) og alle størrelser mellom disse.

Premie: Det er klart det blir premie i tillegg til heder og ære. (Eller sagt på en annen måte: Vi har ikke premien helt klar enda, men premie skal det bli).

Merking av bilder: Ikke merk papirbildene med navn. Legg dem i merket konvolutt, plastmappe eller liknende.

Jury: En Fotograf ????  utenfor klubben og et medlem i Sandefjord fotoklubb (som administrator og samtalepartner. velges  på møtet 29 mars )

Annet: På klubbmøtet 29. mars gis det enkle råd om komponering av bilder og innspill til tolkning av oppgaven. Et av formålene med konkurransen er å gjøre hverandre til bedre fotografer. Bildene som leveres inn kan også bli utgangspunkt for utstilling eller opphenging på Hvaltorvet på et senere tidspunkt.

Det anbefales også å ta vare på digitalfilen for mulig presentasjon for eksempel i Sandefjords Blad på et senere tidspunkt.

NB: Hvis det er personer på bildet må det innhentes tillatelse fra disse om at bildet eller bildene kan offentliggjøres. Hvis bildet ønskes kun brukt i konkurransen er det selvsagt ok, husk bare å gi beskjed om det.

Bilder levert inn til konkurransen må være tatt av deltakeren selv og deltaker må ha copyright-rettigheter. Det stilles ingen krav til om bildet er brukt, vist eller på annen måte offentliggjort tidligere.

Spørsmål? Kontakt Joachim Heibø på epost: jhe@sfjbb.net eller mobil/SMS: 99004805

Lykke til!

Klubb info

No public Twitter messages.

Sponsors

  • Nikon kamera
  • Canon kamera
  • Adobe Lightroom 5
  • Fotokurs for nybegynnere høst 2014